ФРАНЧАЙЗ

НИЕ ПРЕДЛАГАМЕ УНИКАЛЕН ФРАНЧАЙЗ БИЗНЕС МОДЕЛ!
Ето защо ви предлагаме да научите повече за нашият бизнес модел и условия за франчайз и ви предоставяме цена от 0 лв. за франчайз на месец.
Какво получавате?
 •  ние ще Ви предоставим гъвкави пакети с оборудване за Вашия магазин
 •  ние ще Ви предложим консултации за успеха на Вашия бизнес
 •  ние ще Ви помогнем да изберете търговски обект
 •  ние ще го обзаведем така, че да отговаря на високия стандарт на SARA SWEIDAN
 •  ние ще обучим консултантите, които да го представят
 •  ние ще Ви организираме GRAND OPENING EVENT в деня на неговия старт
 •  ние ще бъдем до Вас ежеседмично
 •  ние ще Ви подкрепим, защото знаем как се прави и го правим успешно вече 3 години
Ще Ви предоставим гъвкави пакети с оборудване, съобразени с обема на пазарната ниша, в която ще предлагате стоките на SARA SWEIDAN и ще Ви дадем съвет кое е най-доброто решение за Вас. Разполагаме с различни пакети от стандартно, до луксозно оборудване, което предоставяме на нашите премиум магазини.
Ние от SARA SWEIDAN сме лично ангажирани с успеха на всеки един обект и активно помагаме. Ежеседмична телефонна връзка поддържаме с всички наши обекти. Обсъждат се както рутинни дейности, така и нови идеи, възможности за комуникация с клиенти и ниво на обслужване в обектите. Месечно се правят гостувания в централен офис или в магазина, където в детайли се комуникират всички възникващи въпроси.
Всички франчайзополучатели получават GRAND OPENING EVENT в деня на откриване на своя обект, адресът им присъства в официалния сайт на SARA SWEIDAN като оторизиран магазин, получават цялостен дизайн и решения за интериора, екстериора и рекламните пана, както и стават част от националната рекламна и ПР кампания на SARA SWEIDAN, включваща мегаборди, телевизионна реклама, ПР комуникация, комуникация в социални мрежи.
Как да започнете?
Изберете град за Вашият Франчайз магазин и попитайте за нашите най-добри условия за франчайз бизнес и партньорство:
Пишете на infosarasweidan@gmail.com или се обадете на 0894 633 006, за да получите повече информация.

 • „Sara Sweidan“ е модна марка основана през 2019 г. от Сара Суйдан. Тя е дизайнер, вдъхновена от модните тенденции и от страстта си към пазаруването. Новият луксозен бранд има определен уникален стил. Всички артикули се произвеждат в лимитирано количество и това ги прави бутикови. Sara Sweidan съобщава уникалността и силата на жените чрез дрехите си подходящи за всяка една жена, която знае какво иска и знае как да изрази себе си. Марката работи изцяло с платове и аксесоари със сертифициран произход от Италия. Сара Суйдан е предпочитан дизайнер от стотици дами, защото дрехите които тя твори, подчертават фино женствеността на всяка жена, като я провокират да се чувства красива и уверена в тях. Качеството и изработката са на най-високо ниво, а уникално рисуваните от дизайнерката мотиви са трансферирани върху платовете. ♥

За Модата с Любов

Корицата на новият брой на списание „Кенгуру”

е запазена за едно от обещаващите имена в българската мода Сара Суйдан и децата ѝ Киара и Петър. В навечерието на 8 март Сара споделя с читателките препоръки за ослепителна визия и представя модните тенденции за тази година.

 • Красивата и безумно талантлива дизайнерка Sara Sweidan, вече може да се похвали с поредно отличие, което грабна преди броени дни.

  Sara Sweidan получи наградата „Дебютиращ млад дизайнер“ на наградите CODE FASHION AWARDS, които се състояха на 24 юни, в хотел Маринела, зала ЕФЕ. Събитието събра популярни личности от цяла България. По време на събитието, Сара представи тринадесет модела от новата си колекция.

 • Sara Sweidan с престижна награда от Code Fashion Awards

 • Sara Sweidan стана “Знаменитост на годината” в категория “Дизайнер”

  В първият ден от месец октомври се проведе бляскатавото събитие “Знаменитост на годината” 2020.

  В категория “Дизайнер”, наградата получи Сара Суйдан. Това е един абсолютно заслужен приз, защото много родни знаменитости залагат именно на марката “Sara Sweidan”. Популярната дизайнерка създава шедьоври, които бързо биват оценени от дамското съсловие в България.

  За благотворителната кауза, която бе в подкрепа на семейства с репродуктивни проблеми чрез фондация ,,Искам бебе”,Сара дари тоалет от своята колекция.