Коя е Sara Sweidan?

 • „Sara Sweidan“ е модна марка основана през 2019 г. от Сара Суйдан. Тя е дизайнер, вдъхновена от модните тенденции и от страстта си към пазаруването. Новият луксозен бранд има определен уникален стил. Всички артикули се произвеждат в лимитирано количество и това ги прави бутикови. Sara Sweidan съобщава уникалността и силата на жените чрез дрехите си подходящи за всяка една жена, която знае какво иска и знае как да изрази себе си. Марката работи изцяло с платове и аксесоари със сертифициран произход от Италия. Сара Суйдан е предпочитан дизайнер от стотици дами, защото дрехите които тя твори, подчертават фино женствеността на всяка жена, като я провокират да се чувства красива и уверена в тях. Качеството и изработката са на най-високо ниво, а уникално рисуваните от дизайнерката мотиви са трансферирани върху платовете. ♥

За Модата с Любов

Корицата на новият брой на списание „Кенгуру”

е запазена за едно от обещаващите имена в българската мода Сара Суйдан и децата ѝ Киара и Петър. В навечерието на 8 март Сара споделя с читателките препоръки за ослепителна визия и представя модните тенденции за тази година.

 • Красивата и безумно талантлива дизайнерка Sara Sweidan, вече може да се похвали с поредно отличие, което грабна преди броени дни.

  Sara Sweidan получи наградата „Дебютиращ млад дизайнер“ на наградите CODE FASHION AWARDS, които се състояха на 24 юни, в хотел Маринела, зала ЕФЕ. Събитието събра популярни личности от цяла България. По време на събитието, Сара представи тринадесет модела от новата си колекция.

 • Sara Sweidan с престижна награда от Code Fashion Awards

 • Sara Sweidan стана “Знаменитост на годината” в категория “Дизайнер”

  В първият ден от месец октомври се проведе бляскатавото събитие “Знаменитост на годината” 2020.

  В категория “Дизайнер”, наградата получи Сара Суйдан. Това е един абсолютно заслужен приз, защото много родни знаменитости залагат именно на марката “Sara Sweidan”. Популярната дизайнерка създава шедьоври, които бързо биват оценени от дамското съсловие в България.

  За благотворителната кауза, която бе в подкрепа на семейства с репродуктивни проблеми чрез фондация ,,Искам бебе”,Сара дари тоалет от своята колекция.