Доставка

В Sara Sweidan се стремим да Ви доставим максимално удоволствие от пазаруването. 

При заплащане при получаване (с наложен платеж) цените са както следва:

 

Доставка до офис на Еконт: 6.23 лв.

Доставка до адрес чрез Еконт: 7.80лв.

 * Допълнително се начисляват допълнителни услуги като доставка в точен час, SMS известие и комисионна такса наложен платеж.

* Безплатна Доставка при поръчки над 399лв. до офис на Еконт при плащане с карта в сайта ни

Към всички пратки получавате автоматично опция Преглед и Тест, което означава, че можете да видите артикулите преди да платите. Можете да поръчате пратката да бъде доставена до личния или служебния Ви адрес или да изберете да я получите от офис на Еконт във вашия град.

Всички поръчки, получени в сайта ни до 15:00 часа, се обработват на същия ден и доставката се извършва от 2 до 4 работни дни.

Всички поръчки, направени в събота и в неделя, се обработват в понеделник и се доставят на клиента във вторник.

Всички пратки за цяла България се доставят от куриерска фирма Еконт

Получавате вашата поръчка до посочения от вас адрес, грижливо опакована от нашия екип. Тъй като искаме пълна прозрачност към Вас. Изпращаме с опция преглед и тест, пратки състоящи се от няколко артикула се изпращат с опция избор, което означава че може да върнете част от артикулите и да задържите само тези, които Ви харесват.

Времето за доставка от куриерската компания е 1 работен ден. (изключения правят случаите на забава от страна на куриерската компания и малките населени места, които се обслужват по график на куриера.)

Ако желаете поръчката ви да бъде доставена в различно от посоченото по-горе време, моля ни пишете на infosarasweidan@gmail.com или на live chat

Поръчки, получени без коректни данни на купувача или липсващи такива, се анулират поради невъзможност да бъдат изпълнени! 

Имате право да върнете или замените своята закупена стока в 14-дневен срок от дата на получването й (Виж по-долу чл. 50 ал.2 от Закона защита на потребителя). 

Чл. 50. (Доп. – ДВ, бр. 105 от 2006 г., изм., бр. 41 от 2007 г., доп., бр. 27 от 2013 г., изм., бр. 61 от 2014 г., в сила от 25.07.2014 г.) Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние или от договора извън търговския обект, без да посочва причина, без да дължи обезщетение или неустойка и без да заплаща каквито и да е разходи, с изключение на разходите, предвидени в чл. 54, ал. 3 и чл. 55, в 14-дневен срок, считано от датата на поръчката.

 

Приятно пазаруване! 

 • „Sara Sweidan“ е модна марка основана през 2019 г. от Сара Суйдан. Тя е дизайнер, вдъхновена от модните тенденции и от страстта си към пазаруването. Новият луксозен бранд има определен уникален стил. Всички артикули се произвеждат в лимитирано количество и това ги прави бутикови. Sara Sweidan съобщава уникалността и силата на жените чрез дрехите си подходящи за всяка една жена, която знае какво иска и знае как да изрази себе си. Марката работи изцяло с платове и аксесоари със сертифициран произход от Италия. Сара Суйдан е предпочитан дизайнер от стотици дами, защото дрехите които тя твори, подчертават фино женствеността на всяка жена, като я провокират да се чувства красива и уверена в тях. Качеството и изработката са на най-високо ниво, а уникално рисуваните от дизайнерката мотиви са трансферирани върху платовете. ♥

За Модата с Любов

Корицата на новият брой на списание „Кенгуру”

е запазена за едно от обещаващите имена в българската мода Сара Суйдан и децата ѝ Киара и Петър. В навечерието на 8 март Сара споделя с читателките препоръки за ослепителна визия и представя модните тенденции за тази година.

 • Красивата и безумно талантлива дизайнерка Sara Sweidan, вече може да се похвали с поредно отличие, което грабна преди броени дни.

  Sara Sweidan получи наградата „Дебютиращ млад дизайнер“ на наградите CODE FASHION AWARDS, които се състояха на 24 юни, в хотел Маринела, зала ЕФЕ. Събитието събра популярни личности от цяла България. По време на събитието, Сара представи тринадесет модела от новата си колекция.

 • Sara Sweidan с престижна награда от Code Fashion Awards

 • Sara Sweidan стана “Знаменитост на годината” в категория “Дизайнер”

  В първият ден от месец октомври се проведе бляскатавото събитие “Знаменитост на годината” 2020.

  В категория “Дизайнер”, наградата получи Сара Суйдан. Това е един абсолютно заслужен приз, защото много родни знаменитости залагат именно на марката “Sara Sweidan”. Популярната дизайнерка създава шедьоври, които бързо биват оценени от дамското съсловие в България.

  За благотворителната кауза, която бе в подкрепа на семейства с репродуктивни проблеми чрез фондация ,,Искам бебе”,Сара дари тоалет от своята колекция.